Legacy of Egypt recension

Stig in i en värld av mystik och forntida mytologi när vi tar dig med på en resa till det antika Egypten. Legacy of Egypt är inte bara en vanlig spelautomat - det är en portal till en tid då faraoner regerade och gudar var närvarande. Med sin fängslande grafik, spännande spelfunktioner och möjlighet till stora vinster är detta spel en favorit bland både erfarna spelare och nybörjare.

Utforska pyramider och hieroglyfer när hjulen snurrar och symbolerna landar i perfekt harmoni. Legacy of Egypt är inte bara ett spel, det är en upplevelse som tar dig med på en resa genom historien. Med varje spin finns chansen att låsa upp antika hemligheter och upptäcka skatter som har legat gömda i århundraden. Vågar du ge dig in i denna fascinerande värld och utforska de rikedomar som Egypten har att erbjuda?

Spelöversikt

 • Speltillverkare: Play'n GO
 • Lanseringsdatum: Mars 2018
 • RTP (Return to Player): 96.50%
 • Volatilitet: Hög
 • Antal hjul och rader: 5 hjul, 3 rader
 • Antal vinstlinjer: 30
 • Minsta/Maximala insats: 0.30 kr - 900 kr
 • Maxvinst: Upp till 5,000x insatsen
 • Bonusrundor: Ja
 • Freespins: Ja
 • Jackpott: Nej

Speldesign och grafik

Legacy of Egypt är en visuellt imponerande spelautomat som tar spelarna med på en resa till det antika Egypten. Den grafiska designen är otroligt detaljerad och skapar en autentisk känsla av den forntida världen. Symbolerna, bakgrunden och illustrationerna är alla väl genomtänkta och visar tydligt inspiration från egyptisk konst och kultur.

Grafiken i spelet är fantastiskt väl utförd. Symbolerna är levande och färgstarka, med fina detaljer som verkligen fångar uppmärksamheten. Varje symbol är unik och skapad med omsorg för att bidra till spelets övergripande tema. Du kommer att se faraoner, egyptiska gudar, sfinxer, hieroglyfer och mycket mer när du spelar Legacy of Egypt. Varje symbol är tydligt och konsekvent designad för att skapa en enhetlig spelupplevelse.

Animationerna i Legacy of Egypt är också enastående. När hjulen snurrar och symbolerna landar, kommer du att märka att animationerna är smidiga och väl synkroniserade. Detta ger spelet en extra dimension av realism och ger en känsla av spänning när symbolerna bildar vinnande kombinationer. Det är verkligen en fröjd för ögat att se spelet i aktion.

När det gäller ljudet i Legacy of Egypt, är det verkligen en förstärkning av spelets atmosfär. Bakgrundsmusiken är mystisk och fängslande, vilket hjälper spelarna att känna sig förflyttade till det forntida Egypten. Ljuden av hjulen som snurrar och symboler som landar är också väl genomtänkta och ger en ytterligare dimension av spänning till spelupplevelsen. Allt ljud i spelet sammanfogas för att skapa en heltäckande och engagerande atmosfär.

Sammanfattningsvis är speldesignen och grafiken i Legacy of Egypt helt enkelt enastående. Grafiken är välgjord, symbolerna är detaljerade och animationerna är smidiga. Ljudspåret förstärker spelets atmosfär och skapar en engagerande spelupplevelse. Legacy of Egypt är verkligen ett visuellt och ljudmässigt mästerverk som tar spelarna med på en resa till det forntida Egypten.

Speltema

Legacy of Egypt tar spelarna med på en spännande resa till det antika Egypten, ett land som är känt för sin rika historia och fascinerande kultur. Spelet fångar essensen av detta en gång mäktiga rike genom sin imponerande grafik och autentiska design. Från de detaljerade symbolerna till den mystiska bakgrundsmusiken, allt i spelet bidrar till att skapa en atmosfär av mystik och äventyr.

Karaktärer och symboler

I Legacy of Egypt är varje symbol noga utformad för att passa in i det egyptiska temat. Faraonens mask är en av de mest imponerande symbolerna i spelet, med sin detaljerade och realistiska design som direkt för tankarna till det forntida Egypten. Cleopatra, som var en av de mest kända faraonerna, är också en viktig symbol och representerar både skönhet och makt. Nefertiti, en annan ikonisk egyptisk drottning, är också närvarande i spelet och förstärker temat ytterligare. Slutligen har vi Anubis, den egyptiska guden för döden, som ger en extra dimension av mystik till spelet.

Spelets berättelse och koncept

I Legacy of Egypt är spelarna inte bara där för att snurra hjulen och vinna pengar. De får också möjlighet att uppleva en del av den antika egyptiska historien genom spelets berättelse och koncept. Genom att följa med på resan genom faraonernas rike får spelarna en inblick i de storslagna byggnadsverken, de mystiska hieroglyferna och de mytologiska figurer som präglade den tiden. Detta ger spelet en extra dimension och gör det mer än bara ett vanligt videoslotsspel.

Unika egenskaper och bidrag till spelets tema

Vad som verkligen gör Legacy of Egypt unikt är dess förmåga att fånga spelarnas uppmärksamhet och ta dem med på en autentisk resa tillbaka i tiden. Spelets imponerande grafik och ljudskapande ger en känsla av att vara mitt i den antika egyptiska kulturen. Varje detalj, från symbolernas utformning till bakgrundsmusiken, är noggrant utvald för att förstärka temat och ge spelarna en oförglömlig spelupplevelse.

Utöver den visuella upplevelsen erbjuder Legacy of Egypt också spännande bonusfunktioner och specialsymboler som bidrar till spelets tema. Till exempel kan spelarna aktivera freespins-rundor där de får chansen att utforska de antika egyptiska tempelruinerna och samla på sig ännu större vinster. Detta tillför en ytterligare dimension av äventyr och spänning till spelet och gör det ännu mer engagerande för spelarna.

Sammanfattningsvis är Legacy of Egypt inte bara en videoslot med ett egyptiskt tema. Det är en resa till det förflutna, en upplevelse av en gång mäktiga civilisation och en chans att utforska det antika Egyptens rikedomar. Spelet erbjuder en imponerande design, spännande spelupplevelse och möjligheten att vinna stora belöningar. Så för alla spelare som är intresserade av egyptisk historia och kultur, är Legacy of Egypt definitivt värt att utforska.

Spelfunktioner

I spelet Legacy of Egypt finns det många spännande och underhållande spelfunktioner som bidrar till en fantastisk spelupplevelse. Här kommer vi att gå igenom och förklara varje funktion i detalj, så att du kan få en bättre förståelse för hur de fungerar och hur de kan påverka dina vinster.

Wilds

En av de mest populära funktionerna i Legacy of Egypt är wildsymbolen. Wilds är symboler som kan ersätta andra symboler (förutom scatters) för att hjälpa till att skapa vinnande kombinationer. När en wildsymbol landar på hjulen ökar dina chanser att vinna stort, eftersom den kan ersätta vilken annan symbol som helst.

Wildsymbolen fungerar som en joker i spelet och kan komplettera en vinnande kombination genom att ersätta en saknad symbol. Detta kan innebära att du vinner när du i annat fall inte skulle ha gjort det. Ju fler wildsymboler du får på hjulen, desto större blir dina vinstchanser.

Scatters

Scattersymbolen är en annan viktig funktion i spelet. Om du lyckas landa tre eller fler scattersymboler på hjulen aktiverar du bonusrundan med freespins. Dessutom ger scattersymbolen dig en direkt utbetalning baserad på din totala insats när den landar på hjulen, oavsett om den skapar en vinnande kombination eller inte.

Scattersymbolen är en eftertraktad symbol eftersom den kan ge dig både gratissnurr och en direkt utbetalning. Ju fler scattersymboler du får på hjulen, desto fler freespins kommer du att få i bonusrundan. Utöver freespins kan scattersymbolen också ge dig en omedelbar vinst, vilket gör den ännu mer spännande att få på hjulen.

Freespins

När du aktiverar bonusrundan med freespins genom att landa tre eller fler scatter-symboler, belönas du med ett antal gratissnurr. Antalet freespins beror på antalet scatter-symboler som utlöste bonusrundan. Under freespins-rundan kommer en slumpmässigt vald symbol att bli en expanderande symbol, vilket innebär att den kan täcka hela hjulet och öka dina chanser att vinna stort.

Freespins-rundan är en av de mest spännande delarna av spelet eftersom du får möjlighet att snurra hjulen utan att satsa några egna pengar. Dessutom ökar dina chanser att vinna stort genom den expanderande symbolen, som kan täcka ett helt hjul och skapa flera vinnande kombinationer samtidigt.

Bonusrundor

I Legacy of Egypt finns det även spännande bonusrundor som kan öka dina vinster ytterligare. Bonusrundan med freespins är den mest eftertraktade bonusrundan i spelet, men det finns också andra bonusspel som kan aktiveras under huvudspelet. Dessa bonusrundor erbjuder olika sätt att öka dina vinster och ge dig en mer interaktiv spelupplevelse.

Bonusrundorna i spelet ger dig möjligheten att prova på olika spelalternativ och öka dina vinstchanser. Vissa bonusrundor kan till exempel ge dig multiplikatorer som ökar dina vinster, medan andra kan ge dig extra freespins eller andra spännande funktioner. Det är värt att utforska och utnyttja alla bonusrundor för att maximera dina vinstmöjligheter.

Gamblefunktioner

Om du är en spelare som gillar att ta risker och möjligheten att dubbla dina vinster, kan gamblefunktionen vara något för dig. Efter varje vinst kan du välja att spela en gamblefunktion där du har möjlighet att dubbla eller förlora dina vinster. Detta ger en extra spänning och möjlighet till större utbetalningar, men kom ihåg att det också innebär en risk att förlora dina vinster.

Gamblefunktionen ger dig chansen att satsa dina vinster och försöka dubbla dem genom att gissa rätt färg eller symbol på ett spelkort. Det är en funktion som passar spelare som vill ha en extra adrenalinkick och vara beredda att ta risker för större belöningar. Tänk dock på att det är en valfri funktion och du kan välja att inte använda den om du inte vill riskera dina vinster.

Respins

Legacy of Egypt erbjuder även respins-funktionen, som aktiveras när du får en viss vinnande kombination på hjulen. Denna funktion ger dig möjlighet att snurra hjulen igen utan att placera en ny insats. Respinnarna kan ge dig fler vinstchanser och öka dina totala vinster i spelet.

Respins-funktionen är en chans att få en extra snurr utan att betala för det och kan vara till stor fördel för spelare som vill maximera sina vinstchanser. Genom att få en viss vinnande kombination på hjulen har du möjlighet att snurra igen och förhoppningsvis skapa ännu fler vinnande kombinationer. Det är en spännande funktion som ger dig möjlighet att hålla hjulen igång och öka dina chanser att vinna ännu mer.

Med alla dessa spännande spelfunktioner är Legacy of Egypt ett spel som verkligen kan ge dig en underhållande och lönsam spelupplevelse. Utforska spelet och njut av de olika funktionerna som kan hjälpa dig att vinna stort!

Spelupplevelse

Att spela Legacy of Egypt är en riktigt spännande och engagerande upplevelse. Spelet tar dig med på en resa tillbaka i tiden till det forntida Egypten, där du får utforska dess rikedomar och mytologi. Grafiken är otroligt detaljerad och förflyttar dig direkt till en atmosfär av mystik och äventyr.

Legacy of Egypt erbjuder en visuell presentation som verkligen sticker ut. Symbolerna på hjulen, som inkluderar faraoner, gudar och olika egyptiska artefakter, är vackert designade och bidrar verkligen till den autentiska känslan av att vara i det forntida Egypten. Varje symbol är välutformad och ger en känsla av att vara en del av den historiska epoken. Dessutom är bakgrundsbilden på spelplanen fängslande och ger en atmosfär av mystik och äventyr.

En resa till det forntida Egypten

Grafiken och ljudspåret i spelet arbetar i harmoni för att skapa en rik och engagerande spelupplevelse. Ljudet av ökenvindar och egyptiska rytmer känns som om du verkligen befinner dig mitt i det forntida Egypten. Det här är inte bara ett spel - det är en resa till en annan tid och plats.

Spelupplägget i Legacy of Egypt är också mycket engagerande. Spelet har 5 hjul och 30 vinstlinjer, vilket ger dig gott om möjligheter att vinna stora priser. Spänningen byggs upp när hjulen snurrar och du väntar på att se vilka symboler som landar på vinstlinjerna. Det är verkligen en adrenalinfylld upplevelse varje gång hjulen snurrar.

Spelupplägg och funktioner

Men det som verkligen gör Legacy of Egypt till en spännande upplevelse är dess bonusfunktioner. En av de mest spännande är Pyramid Spins, där du kan vinna upp till 20 free spins med en multiplikator som kan gå upp till x10. Detta kan verkligen öka dina vinstmöjligheter och ge en extra dimension av spänning till spelet.

Genom att utlösa Pyramid Spins får du chansen att snurra hjulen utan att satsa dina egna pengar, samtidigt som du har möjlighet att multiplicera dina vinster upp till tio gånger. Detta ökar inte bara spänningen och förväntningen utan ger också en fantastisk möjlighet att vinna stort.

Min personliga erfarenhet

Jag hade verkligen en fantastisk tid med Legacy of Egypt. Spelet var både spännande och utmanande, och jag blev verkligen uppslukad av dess tema och funktioner. Färgerna var levande och symbolerna var fängslande, vilket gjorde spelet visuellt tilltalande.

Under min spelupplevelse stötte jag inte på några tekniska problem. Spelet fungerade smidigt och var lätt att navigera. Dess användarvänliga gränssnitt gjorde det enkelt för mig att satsa och justera mina insatser enligt min spelstrategi.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Legacy of Egypt till alla spelare som är ute efter en spännande och engagerande spelupplevelse. Du kommer inte bli besviken på dess visuella presentation, bonusfunktioner och chansen att vinna stort. Ge spelet en chans och upptäck skatterna i det forntida Egypten!

Utbetalningar och vinstmöjligheter

För att få en tydlig förståelse för Legacy of Egypt's utbetalningar och vinstmöjligheter är det nödvändigt att noga analysera spelets vinsttabell. Genom att granska symbolerna och deras värden kan du skapa en strategi som ökar dina chanser att få en generös utbetalning.

Symboler och deras värde

Legacy of Egypt är känd för sina symboler som representerar olika aspekter av det antika Egypten. För att förstå värdena för varje symbol är det viktigt att analysera deras betydelse och vilken roll de spelar i spelet. Till exempel, om du lyckas få fem Cleopatra-symboler på en vinstlinje, kommer du att belönas med en betydande utbetalning. Andra högvärdessymboler inkluderar faraonens mask, ankh-korset och skarabén, vilka alla kan ge dig generösa vinster. Å andra sidan representeras lågvärdessymbolerna av traditionella kortsymboler som ess, kung, dam, knekt och tio. Dessa symboler ger mindre utbetalningar jämfört med de högvärdessymbolerna.

Wild-symbolen och dess funktion

I Legacy of Egypt är wild-symbolen representerad av solguden Ra. Wild-symbolen har förmågan att ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. Detta gör den till en mycket värdefull symbol i spelet. Dessutom kan wild-symbolen multiplicera dina vinster upp till 10 gånger när den ingår i en vinnande kombination. Detta betyder att om du har turen att ha en wild-symbol i en vinnande linje kommer din utbetalning att öka avsevärt. Det är dock viktigt att notera att wild-symbolen bara förekommer på vissa hjul, så det är avgörande att vara uppmärksam och se till att dra nytta av dess förmåga när den dyker upp.

Scatter-symbolen och bonusrundor

I Legacy of Egypt representeras scatter-symbolen av en pyramidsymbol. Att få minst tre scatter-symboler på hjulen aktiverar bonusrundan i spelet. Bonusrundan består av ett spännande snurrande hjul där du kan vinna gratissnurr och multiplicerare. Antalet scatter-symboler som du får avgör både antalet gratissnurr som tilldelas och den tillämpade multiplikatorn. Desto fler scatter-symboler du får, desto fler gratissnurr kommer du att kunna njuta av. Dessutom har du möjligheten att få extra gratissnurr om du lyckas få ännu fler scatter-symboler under bonusrundan. Detta gör bonusrundan mycket spännande och ger dig chansen att öka dina vinster betydligt.

Jackpotten och progressiva vinster

Tyvärr har Legacy of Egypt ingen progressiv jackpott. Det innebär dock inte att det inte finns möjlighet till stora vinster i spelet. Genom att kombinera de högvärdessymbolerna och bonusfunktionerna kan du fortfarande få generösa utbetalningar. Med rätt kombination av symboler och tur har du chansen att vinna betydande belopp. Det är dock viktigt att komma ihåg att alla vinster i Legacy of Egypt är slumpmässiga och baseras på en slumpgenerator. Det finns ingen specifik strategi eller metod som kan garantera en vinnande kombination eller jackpott. Så det bästa sättet att njuta av spelet är att spela ansvarsfullt, satsa inom dina egna gränser och hoppas på den egyptiska turen.Sammanfattningsvis erbjuder Legacy of Egypt spännande utbetalningar och vinstmöjligheter genom sina olika symboler och bonusfunktioner. Genom att förstå värdena för varje symbol, använda wild-symbolen och dra nytta av bonusrundan kan du öka dina chanser att få generösa utbetalningar. Kom ihåg att spelet är baserat på tur och slump, så spela med förnuft och njut av den fascinerande världen av det antika Egypten i Legacy of Egypt.

Slutsats och rekommendation

Efter att ha noggrant granskat och utforskat spelet Legacy of Egypt kan vi med säkerhet ge en positiv slutsats. Det är tydligt att utvecklarna har lagt ner mycket tid och arbete på att skapa en spelupplevelse som är både underhållande och spännande. Grafiken är imponerande och skapar en atmosfär av antikens Egypten som verkligen fångar spelarens uppmärksamhet. Ljuden är också väl genomtänkta och bidrar till den totala spelupplevelsen.

En av de mest imponerande aspekterna av Legacy of Egypt är de generösa bonusfunktionerna och free spins-rundorna. Genom att landa scatter-symboler kan spelare aktivera free spins-rundor med multiplikatorer, vilket ökar chanserna att vinna stort. Dessutom finns det en Pyramid-spinfunktion som ger extra wilds och multiplikatorer för ännu större vinstmöjligheter.

Vi rekommenderar starkt Legacy of Egypt till andra spelare, särskilt de som är fascinerade av temat antikens Egypten och dess rika mytologi. Spelet tar spelaren på en resa genom den egyptiska historien och erbjuder en spännande atmosfär som verkligen fångar ens uppmärksamhet. Det finns också en känsla av äventyr och mystik som gör spelet ännu mer engagerande.

En viktig faktor att överväga är prisvärdheten i förhållande till potentialen för vinster. Legacy of Egypt erbjuder en hög volatilitet, vilket innebär att vinsterna inte kommer så ofta, men när de gör det kan de vara betydande. Med möjligheten att multiplicera insatserna med upp till 5000 gånger och chansen att utlösa free spins-rundor med multiplikatorer, finns det stor potential för spelare att ta hem riktigt stora vinster.

Sammanfattningsvis är Legacy of Egypt väl värt att spela. Spelet erbjuder en unik och engagerande spelupplevelse med sitt tema och imponerande grafik. Bonusfunktionerna och free spins-rundorna ger extra spänning och ökar chanserna till stora vinster. För de som är intresserade av antikens Egypten och dess mystik är detta spelet ett måste. Det finns dock en viss varning för spelare med mindre spelbudgetar på grund av spelets höga volatilitet. Men för de som är villiga att ta risker och jaga de stora vinsterna kommer Legacy of Egypt definitivt att leverera en spännande och potentiellt lönsam spelupplevelse.

Med tanke på allt detta ger vi Legacy of Egypt betyget 9/10. Det förlorar en poäng på grund av dess höga volatilitet, vilket kan vara utmanande för spelare med mindre spelbudgetar. Men för de som är villiga att ta risker och jaga de stora vinsterna, är detta definitivt ett spel att prova på!