Vägen till vinst: Turn och river i Texas Hold'em

Har du någonsin undrat vad som gör en vinnande spelare i Texas Holdem? Vad är det som skiljer en mästare från en amatör? Svaret ligger ofta i de avgörande stunderna på Turn och River - de två sista gemensamma korten som kan förändra hela spelet. Att förstå och behärska dessa steg är nyckeln till att ta din pokerspel till en helt ny nivå. I denna artikel kommer vi att utforska vägen till vinst genom att analysera strategier, misstag att undvika och ge dig de bästa tipsen och tricksen för att bli en mästare på Turn och River i Texas Holdem.

Turn och River - två ord som kan väcka både spänning och ångest i hjärtat hos varje pokerspelare. Det är här spelet verkligen intensifieras, och det är här som de stora besluten tas som kan avgöra om du går hem som en vinnare eller förlorare. Men låt inte dessa kritiska ögonblick skrämma dig. Genom att förstå dynamiken i Turn och River och lära dig de bästa strategierna kan du ta kontroll över spelet och öka dina chanser att dra in den efterlängtade vinsten. Så dra upp stolarna, ta fram kortleken och låt oss utforska vägen till vinst genom Turn och River i Texas Holdem.

1. Vad är Turn och River i Texas Holdem?

För att förstå vad Turn och River är i Texas Holdem behöver vi först ha en grundläggande förståelse för spelets regler och struktur. Texas Holdem är en form av poker där spelarna försöker skapa den bästa femkortshanden genom att använda sina egna hålkort (två kort som delas ut till varje spelare) i kombination med de gemensamma korten på bordet.

Turn är det fjärde av de fem gemensamma korten som placeras på bordet under en Texas Holdem-hand. Detta kort läggs ut efter den första satsningsrundan som sker efter floppen, vilket är de tre första gemensamma korten som läggs ut på bordet. När Turn-kortet har lagts ut öppnas möjligheten för spelarna att fortsätta satsa, höja eller lägga sig baserat på sin hand och de tidigare satsningarna.

River är det femte och sista gemensamma kortet i Texas Holdem. Detta kort placeras på bordet efter den andra och sista satsningsrundan efter Turn. Efter att River-kortet har lagts ut har spelarna en sista möjlighet att göra sina satsningar innan det är dags för showdown. Showdown är stunden då spelarna visar sina kort och den bästa handen vinner potten.

Turn och River är avgörande steg i en Texas Holdem-hand eftersom de öppnar upp för nya möjligheter och strategier för spelarna. Dessa kort kan förändra hela dynamiken i en hand och påverka resultatet. Det är därför viktigt att vara medveten om deras betydelse och att kunna använda dem till sin fördel.

Genom att ha en tydlig förståelse för vad Turn och River är och hur de används i Texas Holdem kan spelare utveckla sin strategi och fatta mer välinformerade beslut under spelets gång. Det är också viktigt att kunna läsa sina motståndares beteende och reaktioner på dessa kort för att kunna dra nytta av dem. Att behärska Turn och River är en viktig del av att bli en framgångsrik pokerspelare.

2. Varför är Turn och River viktiga i Texas Holdem?

I Texas Holdem är Turn och River två avgörande steg som kan ha en stor inverkan på spelets utfall. Dessa två gemensamma kort öppnar upp för nya möjligheter och kan förändra dynamiken i spelet.

2.1 Skapar nya möjligheter för spelarna

Turn och River ger spelarna chansen att förbättra sina händer eller till och med få en helt ny kombination av kort. När dessa kort visas på bordet blir det som att öppna en ny dörr till möjligheter. Det kan vara en spännande tidpunkt när spelarna väntar med spänning på att se vad som kommer att hända. En spelare som kanske hade en svag hand på Floppen kan plötsligt få en stark hand genom att träffa rätt kort på Turn eller River.

Det är viktigt att vara observant och följa med i spelets utveckling. Om du ser att en motståndare visar intresse eller satsar med mer självförtroende efter att ha fått ett bra kort på Turn eller River, kan det vara ett tecken på att de har träffat en stark hand. Å andra sidan kan du själv utnyttja situationen om du får en stark hand på dessa steg och öka dina insatser för att locka motståndare att satsa mer och bygga upp potten.

2.2 Ökar spänningen och strategin i spelet

Turn och River lägger till en extra dimension av spänning och strategi i Texas Holdem. När dessa gemensamma kort visas, öppnar det upp för nya sätt att spela och tvingar spelarna att tänka ännu mer strategiskt. Det är nu spelare måste överväga sina egna kort, de gemensamma korten på bordet och även försöka läsa sina motståndare för att fatta det bästa beslutet.

En skicklig spelare kommer att utnyttja denna tidpunkt för att analysera sina motståndares beteende och leta efter tecken på vad de kan ha för hand. Det kan vara viktigt att vara medveten om motståndarnas tidigare satsningsmönster och hur de reagerar på de gemensamma korten som visas. Genom att läsa och förstå motståndarnas beteende kan du fatta mer informerade beslut och potentiellt utnyttja deras svagheter.

Turn och River kan också vara en tidpunkt där det är möjligt att bluffa eller använda andra strategier för att få motståndare att folda sina händer. Om du har lagt upp en stark spelbild tidigare i spelet kan du utnyttja det på dessa steg genom att satsa aggressivt och få dina motståndare att tvivla på sina egna händer. Det är dock viktigt att vara försiktig och inte överanvända bluffar, eftersom skickliga spelare kan genomskåda dem och utnyttja situationen till sin fördel.

I slutändan är Turn och River avgörande moment i Texas Holdem där spelarna måste anpassa sin strategi och fatta välgenomtänkta beslut baserat på den nya informationen som dyker upp. Genom att förstå vikten av dessa steg och använda strategier som passar spelets utveckling, kan spelare öka sina chanser att lyckas och ta sitt Texas Holdem-spel till nästa nivå.

3. Exempel på olika scenarier på Turn och River

I Texas Holdem är turn och river de två sista gemensamma korten som delas ut på bordet. Dessa två givna kort kan påverka spelet på olika sätt och spelare måste använda rätt strategi och beslut för att maximera sina chanser att vinna. Här kommer tre exempel på olika scenarier som kan uppstå på turn och river:

3.1 Exempel 1: Att träffa en viktig hand på Turn eller River

En av de mest spännande situationerna i Texas Holdem är när en spelare träffar en viktig hand på turn eller river. Det kan vara när spelaren får den sista nödvändiga delen för att sätta ihop en stark hand som kan slå motståndarna. Till exempel, om spelaren har två klöver i handen och floppen visar två klöverkort till, då träffar spelaren en färg. Om turn-kortet eller river-kortet också skulle vara klöver, skulle det ge spelaren den bästa möjliga handen - en färg.

När du träffar en viktig hand på turn eller river är det viktigt att vara observant på motståndarnas reaktioner och satsningsmönster. Spelare kan ibland visa tecken på att de har träffat en bra hand eller att de är missnöjda med sina kort. Genom att läsa motståndarnas beteenden kan du fatta mer informerade beslut om hur du ska satsa och spela din egen hand.

3.2 Exempel 2: Att ha en stark hand innan Turn och River

Ibland har spelare redan en stark hand innan turn och river kommer in i spelet. Det kan vara när spelaren har ett par i handen eller till och med en triss. Dessa händer ger spelaren en fördel och chans att vinna. Till exempel, om du har ett par i handen och floppen visar en annan av samma valör, då har du redan två par. Om turn- eller river-kortet också skulle vara samma valör, skulle det ge dig en full house - en mycket stark hand.

När du har en stark hand innan turn och river är det viktigt att spela offensivt för att bygga upp potten och få motståndarna att satsa mer. Du kan använda olika taktiker som att höja insatserna eller check-raisa för att lura dina motståndare och få dem att tro att du har ännu starkare hand än vad du egentligen har. Det är dock viktigt att vara medveten om bordets situation och dina motståndares beteenden för att kunna avgöra vilken strategi som är mest effektiv.

3.3 Exempel 3: Att bluffa på Turn eller River

Bluffar är en viktig del av Texas Holdem-strategin och kan vara mycket effektivt om de används på rätt sätt. På turn eller river kan du bluffa genom att satsa eller höja insatserna, även om du inte har en stark hand. Genom att ge sken av att du har en stark hand kan du få dina motståndare att lägga sig och därmed vinna potten utan att behöva visa dina kort.

Att bluffa på turn eller river kräver dock försiktighet och skicklighet. Det är viktigt att ha en bra läsning på dina motståndare och vara medveten om bordets situation. Om motståndarna har visat tecken på att de har en stark hand eller om bordet visar potentiella drag som kan slå din bluff, kan det vara klokt att avstå från bluffandet. Det är också viktigt att vara beredd på att kunna backa ut från bluffen om dina motståndare visar styrka eller höjer insatserna.

4. Strategier för att utnyttja Turn och River

När det kommer till Turn och River i Texas Holdem är det viktigt att ha en strategi för att kunna ta rätt beslut och maximera sina vinstchanser. Här går vi igenom några strategier som kan hjälpa dig att utnyttja dessa sista två gemensamma kort på bästa möjliga sätt.

4.1 Att läsa motståndarens beteende på Turn och River

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till att spela Turn och River är att kunna läsa motståndarnas beteende. Genom att noggrant observera deras agerande kan du få ledtrådar om vilken typ av hand de kan ha och hur stark den kan vara.

När du når Turn och River har motståndarna oftast fått chansen att förbättra sina händer genom de tidigare gemensamma korten. Det är därför viktigt att vara uppmärksam på deras beteende för att kunna göra rätt bedömningar. Om en motståndare plötsligt börjar agera ovanligt på Turn eller River, som att höja insatsen markant eller bete sig oväntat passivt, kan det vara en indikation på att de antingen har fått en stark hand eller försöker lura dig med en bluff. Att kunna läsa av sådana signaler kan vara avgörande för att fatta rätt beslut i spelet.

4.2 Att använda positionen till sin fördel på Turn och River

Positionen är en viktig faktor i Texas Holdem, och den spelar också en stor roll på Turn och River. Om du har position på dina motståndare innebär det att du får agera efter dem, vilket ger dig en fördel i att kunna se hur de agerar innan du fattar ditt beslut.

På Turn och River kan du dra nytta av din position genom att utnyttja informationen du fått genom motståndarnas agerande tidigare i handen. Om du ser att en motståndare har spelat passivt på tidigare gator och plötsligt blir aggressiv på Turn eller River, kan det vara en signal på att de har träffat något bra. Genom att vara medveten om din position och använda den till din fördel kan du fatta mer välinformerade beslut och öka dina vinstchanser.

4.3 Att vara medveten om pottodds på Turn och River

Pottodds är en viktig faktor att överväga när du spelar Turn och River. Att kunna bedöma om oddsen för att träffa en viss hand rättfärdigar insatsen kan hjälpa dig att fatta rätt beslut och undvika onödiga förluster.

För att bedöma pottodds behöver du ha en uppfattning om sannolikheten för att förbättra din hand på Turn och River samt storleken på potten i förhållande till de insatser som krävs. Om oddsen för att träffa din hand är höga i förhållande till storleken på potten kan det vara värt att satsa eller syna för att försöka träffa den. Å andra sidan, om oddsen är låga och potten inte är tillräckligt stor för att motivera insatsen, kan det vara bättre att lägga sig och spara dina chips för en bättre möjlighet senare.

Genom att vara medveten om pottodds kan du fatta mer välgrundade beslut på Turn och River och undvika att göra kostsamma misstag. Att kunna bedöma oddsen och göra strategiska insatsbeslut kan vara avgörande för att maximera dina vinstchanser i spelet.

5. Vanliga misstag att undvika på Turn och River

När det kommer till Turn och River i Texas Holdem är det viktigt att undvika vissa vanliga misstag som kan kosta dig pengar och leda till förlust. Här är tre vanliga misstag som många spelare gör och hur du kan undvika dem.

5.1 Att inte anpassa spelstil efter floppen

Ett vanligt misstag är att spelare inte anpassar sin spelstil efter floppen när det kommer till Turn och River. Efter att floppen har kommit ut och du har sett vilka gemensamma kort som finns på bordet, är det viktigt att anpassa din strategi och spelstil därefter. Genom att analysera floppen kan du få en bättre uppfattning om de möjliga kombinationer som kan bildas och bedöma din egen handstyrka i förhållande till dessa. Om du har en stark hand på floppen, som till exempel en triss eller ett par, bör du vara mer aggressiv och satsa högre på Turn och River för att maximera dina vinster. Å andra sidan, om du har en svag hand på floppen, som till exempel bara ett lågt par eller en svag draghand, kan det vara klokt att vara mer försiktig och kanske till och med lägga dig om satsningar blir för höga. Genom att anpassa din spelstil efter floppen kan du öka dina chanser att vinna på Turn och River.

5.2 Att inte vara medveten om potens på Turn och River

Ett annat misstag som många spelare gör är att inte vara medvetna om potens på Turn och River. Potens handlar om hur stark eller svag din hand är i förhållande till de gemensamma korten på bordet och de möjliga kombinationer som kan bildas. Det är viktigt att vara uppmärksam på vilka möjliga straight- och flushmöjligheter som finns när Turn och River kommer ut. Om det finns möjlighet för en straight eller flush på Turn eller River, kan det vara klokt att vara försiktig om du inte har en stark hand som kan slå dessa kombinationer. Å andra sidan, om du har en stark hand och inte ser några hotande kombinationer på bordet, kan du vara mer aggressiv och satsa högre för att maximera dina vinster. Genom att vara medveten om potens på Turn och River kan du fatta mer informerade beslut och undvika att göra kostsamma misstag.

5.3 Att övervärdera eller undervärdera handstyrka på Turn och River

Ett tredje vanligt misstag är att spelare övervärderar eller undervärderar sin handstyrka på Turn och River. Ibland kan spelare bli för entusiastiska över en bra hand på floppen och övertygade om att de har den bästa handen även på Turn och River, trots att det finns möjlighet för andra spelare att ha starkare händer. Det är viktigt att vara realistisk och objektiv när du bedömer din handstyrka på Turn och River baserat på de gemensamma korten och hur spelet har utvecklats. Genom att vara för upprymd över en bra hand riskerar du att sätta in för mycket pengar i potten och bli slagen av en ännu starkare hand. Å andra sidan kan spelare med en svag hand bli för rädda för att satsa på Turn och River, även om det finns möjlighet att förbättra handen genom gemensamma kort. Det är viktigt att ha en realistisk bedömning av din hand på Turn och River och inte vara rädd för att satsa om du har en rimlig chans att vinna. Genom att undvika att övervärdera eller undervärdera din handstyrka kan du fatta mer välgrundade beslut och öka dina chanser att vinna.

6. Tips och tricks för att bli bättre på Turn och River

Att bli en framgångsrik spelare i Texas Holdem kräver inte bara att man förstår grunderna i spelet, utan också att man utvecklar strategier för att bli bättre på de olika faserna av spelet. Turn och river är de två sista faserna i spelet, och det är här som avgörandet ofta sker. Här kommer några tips och tricks för att förbättra ditt spel på turn och river.

6.1 Öva på att läsa motståndare

En av de viktigaste färdigheterna i Texas Holdem är att kunna läsa sina motståndares beteenden och taktik. Genom att noga observera dina motståndares handlingar kan du få viktig information om deras handstyrka. På turn och river har du redan en del information om vilka kort som har kommit upp på bordet, vilket kan hjälpa dig att bedöma motståndarnas händer.Försök att uppmärksamma vilka spelare som är mer försiktiga och vilka som är mer aggressiva. Vissa spelare kanske ökar sina bets när de har en stark hand, medan andra kanske bluffar mer på dessa steg. Genom att läsa dina motståndares beteenden kan du fatta bättre beslut om när du ska checka, betta eller syna.

6.2 Analysera egna spel och lära av misstag

Förbättring kommer inte bara genom att läsa dina motståndare, utan också genom att analysera ditt eget spel och lära av dina misstag. Efter varje spelomgång bör du ta dig tid att reflektera över dina beslut och analysera vad som fungerade och vad som inte fungerade.Fråga dig själv om du kunde ha spelat en hand annorlunda, om du borde ha synat istället för att satsa, eller om du kanske borde ha lagt dig istället för att satsa mer pengar. Genom att vara självkritisk och analysera dina egna beslut kan du lära dig av dina misstag och undvika att göra samma fel i framtiden.

6.3 Uppdatera strategin baserat på spelets utveckling

Texas Holdem är ett dynamiskt spel där strategin kan ändras beroende på hur spelet utvecklas. På turn och river har du mer information om vilka kort som har kommit upp på bordet, vilket gör det möjligt för dig att anpassa din strategi.Om du till exempel har en stark hand på turn och river och märker att andra spelare är försiktiga i sina bets, kan det vara en bra idé att vara mer aggressiv och satsa högre för att få ut så mycket värde som möjligt från din hand. Å andra sidan, om du har en svag hand och märker att andra spelare satsar högt, kan det vara bättre att lägga sig istället för att riskera mer pengar.Det är viktigt att vara flexibel och anpassa sig till spelets utveckling för att maximera dina vinstchanser på turn och river.Genom att öva på att läsa motståndare, analysera ditt eget spel och anpassa din strategi till spelets utveckling kan du bli en bättre spelare på turn och river i Texas Holdem. Kom ihåg att det kräver tid och erfarenhet att utveckla dessa färdigheter, så var tålmodig och fortsätt att lära dig och förbättra ditt spel. Lycka till!

1. Vad är Turn och River?

När vi spelar Texas Holdem är Turn och River två viktiga steg i spelet. Turn är det fjärde gemensamma kortet som delas ut på bordet, och River är det femte och sista kortet. Dessa kort kan ha en betydande inverkan på spelarens handstyrka och spelstrategi.

Genom att förstå vad Turn och River är, kan spelare anpassa sin strategi och sitt beslutsfattande baserat på de nya korten som visas på bordet. Det är viktigt att överväga hur dessa kort kan förbättra eller försämra ens egna hand och hur de kan påverka motståndarnas händer.

2. Grundläggande strategier för att hantera Turn och River

När det kommer till att hantera Turn och River är det viktigt att ha en grundläggande strategi för att fatta informerade beslut. En av dessa strategier är att analysera sin egen handstyrka noggrant. Genom att bedöma vilken hand man har och hur den kan förbättras med de nya korten kan man avgöra om det är lönsamt att fortsätta spela eller om man bör lägga sig.

En annan strategi är att observera motståndarnas spelbeteende. Genom att noggrant studera deras satsningsmönster, beteende och tidpunkten för deras handlingar kan man få ledtrådar om vilka kort de kan ha. Detta kan hjälpa spelaren att fatta mer informerade beslut om sina egna satsningar och om de bör syna, höja eller lägga sig.

3. Att läsa motståndarnas beteenden

För att öka sina chanser att vinna på Turn och River är det viktigt att kunna läsa motståndarnas beteenden. Detta kan göras genom att observera deras fysiska och virtuella läsningar. Fysiska läsningar involverar att vara uppmärksam på motståndarnas kroppsspråk, ansiktsuttryck och andra fysiska ledtrådar som kan avslöja deras känslor eller reaktioner på korten.

Virtuella läsningar däremot involverar att analysera motståndarnas satsningsmönster, timing och spelstil. Genom att bevaka deras satsningar och ta hänsyn till tidpunkten för deras handlingar kan man få en bättre förståelse för vilka kort de kan ha och hur starka deras händer är. Detta kan hjälpa spelaren att fatta korrekta beslut om hur de ska agera på Turn och River.

4. Att använda positionen till sin fördel

Positionen är en av de viktigaste faktorerna i Texas Holdem, och det gäller också när det kommer till Turn och River. Att ha en sen position kan ge spelaren en fördel genom att de får mer information om motståndarnas spel innan de behöver fatta sina egna beslut. Detta kan hjälpa spelaren att fatta mer välgrundade beslut och ha bättre kontroll över spelhandlingen.

Genom att vara sist att agera har spelaren möjlighet att se hur motståndarna satsar eller checkar innan de behöver agera själva. Detta kan ge dem en bättre förståelse för motståndarnas händer och strategier, vilket kan påverka deras egna beslut och satsningar på Turn och River.

5. Exempel på olika spelstrategier

När man spelar Turn och River finns det olika spelstrategier som kan användas för att öka sina chanser att vinna. En vanlig strategi är bluffspel, där spelaren försöker få motståndarna att tro att de har en bättre hand än de egentligen har genom att göra stora satsningar eller höjningar.

En annan strategi är value betting, där spelaren satsar eller höjer när de tror att de har den bästa handen och vill få motståndarna att syna med sämre händer. Genom att använda dessa strategier på rätt sätt kan spelaren maximera sina vinster och minska sina förluster på Turn och River.

6. Utveckla dina färdigheter genom övning

För att bli framgångsrik i Texas Holdem och speciellt när det kommer till Turn och River krävs det övning och utveckling av färdigheter. Genom att spela regelbundet och analysera tidigare spelhänder kan spelaren lära sig av sina misstag och förbättra sina strategier.

Att studera professionella spelares strategier och analysera deras spel kan också hjälpa till att utveckla ens egna färdigheter. Genom att lära sig av proffsens taktiker och tillvägagångssätt kan man få en djupare förståelse för spelet och bli en mer framgångsrik spelare över tid.

Sammanfattningsvis har denna artikel utforskat viktiga aspekter av Turn och River i Texas Holdem. Genom att tillämpa grundläggande strategier, läsa motståndarna, använda positionen till sin fördel och välja rätt spelstrategier kan spelare öka sina chanser att vinna på Turn och River. Det är viktigt att komma ihåg att poker är ett spel som kräver skicklighet och erfarenhet, så övning och kontinuerlig inlärning är avgörande för att bli en framgångsrik spelare i det långa loppet.

8. Referenser

I denna sektion kommer vi att ge dig en lista över användbara referenser och resurser för att fördjupa din kunskap om turn och river i Texas Holdem.

1. Böcker

För att fördjupa din kunskap om turn och river i Texas Holdem rekommenderar vi att du tar en titt på några av följande böcker:

 • "Harrington on Hold 'em" av Dan Harrington - En klassiker inom Texas Holdem strategi som ger dig insikter om hur man spelar turn och river på ett framgångsrikt sätt.
 • "The Theory of Poker" av David Sklansky - En omfattande bok som täcker olika aspekter av pokerspel, inklusive strategier för turn och river.
 • "Small Stakes Hold 'em" av Ed Miller, David Sklansky och Mason Malmuth - En perfekt bok för spelare som spelar med mindre insatser, med användbara tips för att hantera turn och river.

2. Webbsidor

För att få tillgång till användbar information och strategier för turn och river i Texas Holdem, rekommenderar vi att du besöker följande webbsidor:

 • www.pokernews.com - En populär pokersida med artiklar, guider och strategier för alla aspekter av pokerspel, inklusive turn och river.
 • www.twoplustwo.com - Ett forum med ett aktivt community av pokerspelare där du kan diskutera och lära dig om olika strategier för turn och river.
 • www.pokerstrategy.com - En webbplats som erbjuder gratis och betald pokerskola, inklusive specifika lektioner om turn och river i Texas Holdem.

3. Videokurser

Om du föredrar att lära dig genom videomaterial, kan följande kurser vara till hjälp för att förbättra din kunskap om turn och river:

 • "Crush Micro Stakes Online Poker" av Nathan Williams - En omfattande videokurs som täcker olika aspekter av pokerspel, inklusive strategier för turn och river.
 • "PokerCoaching.com" av Jonathan Little - En populär online-plattform med ett brett utbud av videokurser som behandlar olika aspekter av pokerspel, inklusive specifika lektioner om turn och river.
 • "Upswing Poker Lab" av Doug Polk och Ryan Fee - En premium-plattform med avancerade videokurser och träningsmaterial för spelare som vill ta sitt pokerspel till nästa nivå, inklusive detaljerade strategier för turn och river.

4. Forum och diskussionsgrupper

Anslut dig till online-forum och diskussionsgrupper för att få insikt från andra spelare, ställa frågor och dela din egen erfarenhet om turn och river i Texas Holdem. Här är några populära forum och diskussionsgrupper:

 • www.cardschat.com - Ett aktivt forum med spelare från hela världen som diskuterar olika aspekter av pokerspel, inklusive turn och river.
 • www.reddit.com/r/poker - En subreddit dedikerad till poker där du kan delta i diskussioner och ställa frågor om turn och river.
 • www.pokerstrategy.com/forum - Ett forum som drivs av PokerStrategy.com där spelare kan interagera och dela sina erfarenheter om turn och river i Texas Holdem.

5. Coacher och experter

Vissa professionella pokerspelare erbjuder personlig coaching och rådgivning för spelare som vill förbättra sina färdigheter inom Texas Holdem-turneringar. Här är några experter att överväga:

 • Jonathan Little - En framstående pokerspelare och författare som erbjuder personlig coaching och har publicerat många böcker om pokerspel.
 • Doug Polk - En tidigare professionell pokerspelare och YouTube-personlighet som erbjuder coaching och träningsmaterial för spelare på alla nivåer.
 • Phil Galfond - En framstående pokerspelare och grundare av Run It Once, en online pokersajt som erbjuder coaching och träningsinnehåll för spelare.

6. Podcasts

För en mer avslappnad och underhållande inlärningsupplevelse, kan du lyssna på pokerpodcasts som behandlar ämnet Texas Holdem-turneringar och strategier för turn och river. Här är några populära pokerpodcasts:

 • "The Poker Life Podcast" med Joey Ingram - En populär podcast där Joey Ingram intervjuar framstående pokerspelare och diskuterar strategier och insikter om pokerspel, inklusive turn och river.
 • "Thinking Poker Podcast" med Andrew Brokos och Nate Meyvis - En podcast som fokuserar på analys och strategi inom pokerspel, inklusive specifika avsnitt om turn och river i Texas Holdem.
 • "The Red Chip Poker Podcast" med Zac Shaw och James "SplitSuit" Sweeney - En podcast som täcker olika aspekter av pokerspel, inklusive strategier för turn och river.

Genom att använda dessa referenser och resurser kan du bygga upp din kunskap och förståelse för turn och river i Texas Holdem och förbättra din chans att vinna.